Home Urenregistratie Excel

Urenregistratie Excel

by Bart de Haan
Je kan met de urenregistratie tool van EeasyTemplate de uren per medewerker, project, klant vastleggen. Wat ook vooral een voordeel van dit Excel urenregistratie programma is dat er automatisch berekeningen worden gemaakt.

Kenmerken van urenregistratie:

  • Nederlandstalige handleiding
  • Filters selectie maken
  • Je hebt geen kennis voor Excel nodig
  • Gemakkelijke navigatie met knoppen
  • Automatische invullende velden (de grijze)
  • Factuur specificatie t.b.v. klant

Urenregistratie met eenvoudige invoer

Voor elke regel worden slechts een paar aantal velden ingevoerd. Daarna wordt op basis wat je hebt ingevuld de rest automatisch ingevuld. Heel handig dus!

Invoer met keuze menu

De invoer wordt gekoppeld aan een lijst van bepaalde velden. De waarde wordt dan in de toekomst bepaald als de lijst eenmalig is ingevuld. De werknemers kan je dan vast leggen in een tabel met de naam werknemers. Je kan dus bijvoorbeeld in het invoerscherm de werknemerscode ophalen met de werknemers tabel.

Meer mogelijkheden van Excel

Wist je dat je met Excel nog veel meer kan doen dan je urenregistratie? Zo kan je ook je boekhouding verzorgen in Excel, facturen met Excel versturen of zelfs je CRM bijhouden. Excel is dus een ideale vervanging voor een duur CRM systeem of een duur facturatie pakket. Ik zou je graag aan willen raden zelf wat met Excel te experimenteren en in verschillende tabjes alles uit te werken. Dus een tabje voor je CRM, een tabje voor je uitgaven en een tabje voor je inkomsten. Zo zorg je ervoor dat alles lekker overzichtelijk blijft.

De template downloaden

De urenregistratie template van EasyTemplate kost eenmalig €49, klik hier om de template te downloaden.