Home Outlook Handtekening in Outlook 2016 en Outlook 2013

Handtekening in Outlook 2016 en Outlook 2013

by Bart de Haan

Zo voeg je een handtekening in die je automatisch kan toevoegen aan elke e-mail die je verstuurd. Dit kan je toepassen in zowel Outlook 2016 als in Outlook 2013.

Handtekening in Outlook

  1. Op het tabblad Start kies je een nieuwe E-mail.
  2. Daarna kies je op het tabblad Bericht in de groep Toevoegen de optie Handtekening → Handtekeningen.
  3. Selecteer de handtekening als u deze wilt bewerken, kiest u Nieuw en typt u in het dialoogvenster Nieuwe handtekening een NAAM voor de handtekening.
  4. Ga onder Standaardhandtekeningen kiezen als volgt te werk:
  5. Kies in de lijst E-mailaccount een e-mailaccount dat u aan de handtekening wilt koppelen.
  6. Kies in de lijst Nieuwe berichten de handtekening die u automatisch aan alle nieuwe e-mailberichten wilt toevoegen. Als u niet wilt dat al uw e-mailberichten automatisch van een handtekening worden voorzien, moet u de standaardoptie (geen) accepteren.
  7. Kies in de lijst Antwoorden en doorgestuurde berichten de handtekening die automatisch toegevoegd moet worden aan antwoorden op berichten of aan doorgestuurde berichten (automatisch ondertekenen). Of u kunt de standaardoptie (geen) accepteren.
  8. Typ onder Handtekening bewerken de tekst voor de handtekening en kies vervolgens ok.
  9. Je kan een handtekening vak maken net zoals in de screenshot wordt afgebeeld. Je kan onder jouw naam (handtekening) meer gegevens toevoegen zoals een functietitel of uw positie en een telefoonnummer.

Tip: je kan het uiterlijk van alle tekst die je toevoegt, wijzigen via de miniwerkbalk voor het opmaken van tekst boven het tekstvak:

Handtekening Outlook opmaken